How κυπαρισια που θα μεινω can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Ξενοδοχεία κοντά σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής.

Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».

Είναι μια σχετικά ήσυχη περιοχή, με αρκετά μαγαζιά για φαγητό και ποτό και αποτελεί ιδανική επιλογή για να μείνετε αν ταξιδεύετε με τα παιδιά και την οικογένεια, ειδικά αν το λιμάνι άφιξης και αναχώρησής σας είναι ο Άγιος Κήρυκος.

Το Κυπαρίσσι, εκτός από άριστα στη φυσική ομορφιά και στο ήθος των κατοίκων του, παίρνει άριστα με τόνο και στην καθαριότητα, κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τον ταξιδιώτη.

Το γράφημα δείχνει τα ποσοστά για ενοικιαζόμενες κατοικίες σε κάθε κατηγορία τιμής.

Ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο “σκουληκιάρης”. Τα σακουλοειδή είναι μικρές κάμπιες που δημιουργούν προστατευτικά κουκούλια από κλαδιά και άλλο φυτικό υλικό.

Ακίνητα στην Κύπρο Διάλεξε με βάση τα κριτήριά σου ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, το ακίνητο που επιθυμείς στην Κύπρο.

Το νησί είναι στη μεγαλύτερη έκτασή του ορεινό και διασχίζεται από την οροσειρά Αθέρα (Πράμνος). Τα περισσότερα χωριά είναι ορεινά και μεγάλο μέρος του νησιού έχει πλούσια βλάστηση.

Η διαμονή στο Μαγγανίτη μπορεί να σας περιορίσει με τις μετακινήσεις, αλλά είναι εξαιρετική επιλογή για να μείνετε ένα δυο βράδια.

Ιδανικός προορισμός για αυτούς που ψάχνουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές μακρυά από φασαρία.

Είναι ιδανική για μικρά παιδιά και μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι στις ταβέρνες που υπάρχουν κατά μήκος της.

Αυτή η αύρα είναι που μαζί με τον ήσυχο παφλασμό σε νανουρίζουν τα βράδια, ό,που και να μένεις στην Παραλία, γιατί όλα τα σπίτια είναι κοντά στο κύμα.

Εισαγάγετε τις ημερομηνίες σας για να δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια και προσφορές για ξενοδοχεία στο Κυπαρίσσι

Μόνο που το υπέροχο αυτό σκηνικό συναντάται στους πρόποδες του Πάρνωνα και στην υδάτινη αγκαλιά του Μυρτώου.

Report this wiki page